onsdag den 30. november 2011

Stjerner til ørene

Jeg er vild med stjerner lige for tiden. Og jeg er rigtig glad for mine stjerner til ørene. Det smarte er, at man bare køber ét par ørestikkere, og så alle de forskellige farver stjerner man har lyst til, og så selv skifter mellem dem som man vil. Der er sikkert nogen af jer, der allerede kender de smarte stjerner, og hvis ikke, kan de købes hos perleplus.dk

tirsdag den 29. november 2011

En smule copycat...

Jeg er vild med flere af de ting Malene laver. Først måtte jeg prøve at lave et jersey tørklæde efter at have set det hos hende. Og så måtte jeg altså også prøve at sy en pude som hun har lavet. Syning er så nyt for mig, så det var en udfordring, men det var bestemt også sjovt. Så Malene mange tak for inspirationen :-) (og se lige hvordan farverne går igen i mine indlæg, det må vist snart stoppe)

mandag den 28. november 2011

Fra mig til mig

Jeg tænker det må være en adventsgave til mig selv. En dejlig blød en af slagsen. Jeg har før nævnt projektet, og nu er det altså færdigt. Jeg er godt tilfreds, bare lavet ud fra min idé i hovedet.

søndag den 27. november 2011

Weekend

Tid til hyggelig morgenmad

Notesbog med fin fin forside til bare 25 kr.

Ego-tid med serier tappet direkte fra USA ;-)

Vores simple kalenderlys står nu klar.

Adventsdekoration på nyfunden Empire fad fra B&G. Tænker der skal tilføjes en hæklet kugle mere.

fredag den 25. november 2011

Julekager

Jeg tror aldrig jeg har prøvet at bage den første omgang julekager så tidligt, men i går havde vi en fridag, og så hyggede vi med at bage pebernødder og peberstjerner (samme opskrift godt nok). 
Den grimme smæk var altså nødvendig, hun prøvesmager nemlig alt hun kan komme i nærheden af :-)


Og det er altså en lille pige jeg har, 1,5 år og temmelig skaldet :-)

onsdag den 23. november 2011

En prøve og et enkelt juleklip

I går aftes løb jeg tør for garn til dette projekt, mangler lige det sidste, og så greb jeg mig over at rydde op i garnkurven. Og hold da op man finder lidt af hvert, garn man ikke vidste man havde, en mærkelig strikkeprøve, x antal pinde i samme str. og ikke mindst en enkelt strikket benvarmer (gad vide om den nogensinde får en makker;-) Nå men så fandt jeg lidt garn frem og gik i gang med en lille prøve på min første oldemorfirkant, dog i lidt forskellige garntykkelser, men skidt pyt... Det lykkedes nemlig! Udover det fik Alberte og jeg testet 135 skabeloner til juleklip (eller det vil sige jeg testede den, mens Alberte lavede bagepapirsmassakre)


tirsdag den 22. november 2011

Møbler med minder i

Min kære farmor og farfar har lavet denne fine skammel i samarbejde. Oprindeligt lavede de to, en til dem hver til at have i soveværelset. Jeg var så heldig at arve en af dem, og jeg er så glad for den får lov at stå i vores stue nu. Tænk det fine arbejde min farmor har siddet og lavet.

mandag den 21. november 2011

Ved verdens ende?

Normalt har vi den fineste udsigt fra stuen og køkkenet. Men i dag rakte den ikke ret langt. Det føles lidt som at være i en osteklokke... Tåge og gråvejr gå nu væk - for en lidt længere periode!

søndag den 20. november 2011

En skøn weekend

Sikke en dejlig weekend. Den startede med julemarked i Horsens fredag, hyggelig familiefødselsdag i går, og restespisning og afslapning i dag. Skønt med skønt på!
Håber I også har haft en dejlig weekend.
Et par indkøb blev det til på julemarkedet købt hos hende her og Yarnfreak.
Og så fik jeg disse forsinkede fødselsdagsgaver af min søster og niece som lige har været i Japan.

Ham her skal nu holde styr på mine nøgler :-)

fredag den 18. november 2011

Give Away - numero uno

Uha tør jeg mon at kaste mig ud i dette efter kun to uger som blogger... Jo altså det gør jeg, for jeg har simpelthen fået en lækker præmie at give væk fra min søde mors butik. Så hvis du står og mangler lidt ekstra til garnlageret er det lige noget for dig...
5 nøgler dejlig økologisk baby bomuld fra producenten Marks & Kattens (som altså også kan bruges til én selv ;-) Du kan vælge de farver der er - en af hver eller alle i samme farve, eller hvordan du skulle have lyst til at mikse det (selvfølgelig såfremt lageret er til det ønskede). 


Reglerne for at deltage:
1 lod for kommentar (husk hvis du ingen blog har, så skriv din email)
1 lod for at være/blive fast læser 
1 lod for at linke til min Give Away på din egen blog
Vinderen trækkes søndag d. 11. december.


Min søde sponsor-mor driver butikken og tekstilværkstedet Gårdbutikken Katrinelund, hvor det er muligt at finde et stort udvalg af garn (bl.a. det populære Kauni garn) Kig forbi hendes hjemmeside/netbutik

Hækle hækle

Jeg gør, hvad jeg kan for at øve mig. Jeg har ikke hæklet en kugle før, og det måtte jeg prøve. Det kunne jo være, jeg kunne lave nogle julekugler så. Opskriften er denne, og med lidt hjælp fra youtube (ja ja jeg er absolut ny i at hækle), så fik jeg den lavet. Men det bliver da rart, når jeg kan hækle så godt at det bliver helt ensartet. Indtil da hygger jeg mig bare med at lære lidt nyt.

onsdag den 16. november 2011

gratis glæder

Jeg kan varmt anbefale Magasins nye gratisblad Living. Som I nok kan regne ud, når det er fra Magasin, så er der så mange lækre ting (lige til ønskesedlen). Her er et lille udpluk fra bladet.



tirsdag den 15. november 2011

Se lige hvad jeg skal arbejde iblandt de næste to måneder... det er da inspirerende. Hvis bare der var flere timer i døgnet! Mon det så kunne blive muligt snart at lave en give away...



mandag den 14. november 2011

På gåtur

I dag har jeg været sygepasser for en noget utilfreds lille pige. På et tidspunkt nåede vi til et punkt, hvor lidt frisk luft var en god løsning trods sygdom. Og nu vi alligevel var afsted kunne vi ligeså godt finde lidt fine grene at tage med hjem, som der kan komme lidt pynt på. Havde ikke de store forventninger, men se så hvad vi kom hjem med. Den lille busk lyste helt op med de små pink blomster, midt i al sygdommen og det triste vejr. Og grenene behøver jo ikke pynt så. Jeg undskylder lige at mine billeder generelt er lidt mørke, det skyldes vejret og de manglende kundskaber indenfor billederedigering.


søndag den 13. november 2011

Jersey tørklæde

Efter at have set tørklæderne i jersey hos hende her, tænkte jeg at et simpel et af slagsen kunne jeg måske også finde ud af. Så i går kørte jeg et hurtigt smut i Stof & Stil, og fandt jersey med stjerner (som jeg er vild med for tiden). Og ta da et lille tørklæde blev det til (er jo sy-novice), dog ikke så store og fine som der, hvor inspirationen kommer fra. Projekterne er generelt lidt små for tiden, da vi herhjemme kæmper med mellemørebetændelse, høj feber osv, og jeg er også selv ramt af forkølelse nu.


fredag den 11. november 2011

Et særlig tæppe

Da jeg ventede vores datter, var det ikke den nemmeste graviditet, og jeg gik sygemeldt længe. Men så var der tid til at lave lidt barselsprojekter, bl.a. et strikket babytæppe. Det er lidt særligt for mig, og jeg håber det også kommer til at være noget særlig for hende. Det er ikke et kompliceret projekt, men ender med at have meget værdi. Hun var puttet godt i det, da hun skulle hjem fra sygehuset. Opskriften er fra garnstudio/drops, dog med lidt ændringer, bl.a. er det strikket i Arwetta garn, som er strømpegarn, og derfor nemmere kan vaskes i maskine.


torsdag den 10. november 2011

Lidt trist

Jeg havde godt set at Box de Lux, havde 25% rabat på alle varer, men det var først i går da jeg var forbi butikken, at jeg så hvorfor... De lukker den fysiske butik og fortsætter kun med deres webshop. Jeg har været så glad for at komme et smut forbi den butik, når jeg har været inde i byen, så jeg synes altså det er lidt trist at den lukker. Godt at webshoppen trods alt fortsætter.

Billedet er lånt fra butikkens hjemmeside

Fine gaver

I går blev jeg lige præcis et år ældre. Og over et par gange er jeg blevet beriget med nogle fine nye ting. Jeg vil lige dele lidt af dem med jer.




Ud over det fik jeg et par nye romaner, jamie oliver kogebog, margrethe skåle, og et par øreringe fra Anne Black. Fine fine ting, som lyser lidt op i de her grå dage. Måske det kunne være til inspiration til ønskesedlen til jul, hvem ved.

onsdag den 9. november 2011

Apropos

Smykker i læder og keramik. Så se lige denne fine Give Away :-) elsker bare Louise Kraghs smykker. De kommer også på ønskesedlen til jul. Den fine Give Away er fra bloggen Grønspætte: http://gronspatte.blogspot.com

På vej...

Så er jeg i gang med at strikke i det før omtalte alpacagarn. Spændende hvordan resultatet bliver. Der er dog et stykke vej endnu.



tirsdag den 8. november 2011

Simple smykker

Men ikke desto mindre er jeg selv ret glad for det enkelte, og så er de jo ret nemme at lave. Måske der er til lidt julegaver, hvem ved. 

Halskæder i læder med keramik- og træperler.

mandag den 7. november 2011

Lappetæppe

Efter at have set tæpper til børn her, så fik jeg lyst til at lave et til min datter. Jeg er virkelig nybegynder i at sy, ved ikke så meget om det endnu. Men så er det jo godt at øve sig, og det er i hvert fald godkendt hos datteren, som selvfølgelig elsker den bløde fleece bagside.




fredag den 4. november 2011

Næste projekt...







































... Skal vist indeholde disse. Tid til Alpaca, og farverne - ja dem er jeg bare vild med for tiden, ligesom som mange andre vist er.

En lille loppe fra i går


Jeg må lige prøve med et indlæg med billede. Og så må det være perfekt at vise en lille loppe jeg fandt i går til bare 10 kr. Elsker blå og de fine kløver.

torsdag den 3. november 2011

Det skal jeg da ha', det skal jeg da ha'...

... Altså en blog. Nu har jeg i nogle måneder listet rundt i blogland, og er blevet så utrolig inspireret, så nu er tiden vist kommet til, at jeg også må prøve at bidrage med lidt. Så lad os se, hvad det bliver til... Jeg glæder mig i hvert fald over endelig at ha' taget springet.