søndag den 30. juni 2013

Sommer




I mandags blev jeg færdig med eksamen, og der er allerede dømt sommerferie for mig. Den er desværre startet med et par bump på vejen i vores lille familie, men derfor skal sommeren nu stadig nydes på en eller anden måde. I denne uge har der været en del regn og blæst, men det er jo også dansk sommer, jeg forstår egentlig ikke hvorfor vi i Danmark hver sommer (eller hele året faktisk) går så meget op i vejret, det er jo som det er, vi kan ikke gøre noget ved det, og der er i hvert fald mange lækre sommerfornemmelser at finde uden for alligevel. Jeg elsker bestemt også sol og varme, men regnen er jo bare en del af den danske sommer.
Jeg elsker at vores beskedne lille have hver dag kan give en lille høst af lidt lækkert, og jeg føler Alberte lærer ret meget om naturen og råvarer bare af den smule vi snakker om det, planter og høster.

Jeg savner at blogge lidt mere og gøre lidt ved bloggen generelt, forhåbentlig kommer det i løbet af sommeren, håber I stadig hænger ved :-)

lørdag den 29. juni 2013

Libero - en vinder

Så er det ved at være tid til at finde en vinder, mange tak for alle jer der gad at være med. 
Den fine kurv fra Libero skal hjem til Nanna. Stort tillykke, håber I bliver rigtig glade for den. Du må meget gerne hurtigst muligt sende din adresse og blestørrelsen til mig i en mail, så sørger jeg for at sende det videre, så du kan få din fine kurv :-)

Tak til Libero for at hjælpe med lidt læserforkælelse :-) 
Og fortsat god weekend!

torsdag den 27. juni 2013

Til baby og søskende - hurtig Give Away - vinderen er fundet



I sidste uge modtog jeg en stor kurv med goodies fra Libero - der var både til den kommende lillebror men bestemt også til Alberte. Da der endnu er et stykke tid til der kommer en lille ny i hjemmet, er bleerne da også til den kommende storesøster som endnu bruger en soveble om natten. Jeg er virkelig glad for liberos Up & Go buksebleer, Alberte tager nemlig selv nattøj på efter hun selv så nogenlunde har tørret sig selv efter aftenbadet, og så er det smart hun selv kan fortsætte med bleen. 
Libero har lavet et nyt design til bleerne. Der er forskellige dyr på i forskellige antal, og Alberte har faktisk lagt mærke til det ikke længere er samme motiv på alle. Mariehønen er hendes favorit ;-)
Ud over bleerne var hun også heldig at få puslespil og vendespil som hun har leget med. Det hele kom i en stor flettet kurv som hun også har raget til sig, og fyldt med legetøj på værelset.
Resten af pakken må gemmes til lillebror. Jeg har aldrig set det som en sur tjans at skifte ble når de er små, ofte synes jeg det er en hyggelig stund med masse af nærkontakt, det handler bare om at tage sig den tid som det nu tager.

Har du også en baby på vej, eller et større barn som kunne bruge en kurv med goodies fra Libero, så har du mulighed for at vinde en magen til:


  • Bleer, vælg hvilken størrelse du ønsker: Baby Soft 3: 62 stk. 4-9 kg. Comfort 4: 54 stk. 7-14 kg. Comfort 5: 42 stk. 10-16 kg. Comfort 6: 38 stk. 13-20 kg. Comfort 7: 34 stk. 16-26 kg
  • Babyprodukter fra Liberos svanemærkede sortiment (engangs-skifteunderlag, weet wrips, zink creme, lotion). 
  • Poser til brugte bleer. 
  • En Billedbog, et huskespil og et lille puslespil. 
Skriv en kommentar til dette indlæg, så trækker jeg en heldig vinder på lørdag d. 29/6.


torsdag den 20. juni 2013

Humor



"Selvportræt. Sådan her. Sådan her og sure tær og træt. Træt af dumme spørgsmål og dumme svar og træt af livet, gamle knæ og knæsat og søsat og så til søs og søsyge og syg efter kærlighed, syg efter opmærksomhed, træt af opvask og glad over optur og træt af nedtur og kulkælder, vaskekælder, op igen og op op op op op ad bakke ind i en væg, bakke snagvendt, vrangvendt, helt vild i varmen og pludselig helt vildt GLAD. Vild med lidelseshistorier, syg efter kærlighed, ærlighed, syg af at halse efter andet og mere, træt af alt det bøvl, træt af at omgås sig selv som med en mistænkt, skepsis, nemesis, nemlig, hemmelig, lykkelig, mere eller mindre ulykkelig, nej, jeg er slet slet ikke træt af livet bare trist. Indimellem i hvert fald, indimellem kan jeg blive trist, bare jeg ser ud på havet. Har du prøvet heroin, jeg har ikke." - Lone Hørslev, første afsnit af "Man kan ikke få en anden til at male sit selvportræt"

Noget litteratur er sjovere at læse end andet på studiet, jeg  er faldet for Lone Hørslevs komiske identitetsdigtning. Afsnittet her er blot starten på en virkelig humoristisk måde at beskrive hvad jeg tror er de fleste kvinders liv og tanker. Du kan læse resten af "Man kan ikke få en anden til at male sit selvportræt" i hendes digtsamling Lige mig fra 2007. - Og husk at læse det hurtigt, det gør oplevelsen fuldendt ;)

tirsdag den 18. juni 2013

Come fly with me, let's fly, let's fly away...


Det er en klassiker at hver gang jeg når ind i juni, så drømmer jeg om at komme ud og rejse i sommerferien. Og det samme gør sig gældende i år. Jeg sad den anden aften og kiggede gamle rejseguides igennem fra nogle af de steder vi har været, og det vækker mange gode minder. Men faktisk har vi tit mange planer hjemme med resten af familien som også har ferie, så derfor er det tit svært at komme væk i selve sommerferien. I år ender det også med at vi bliver hjemme og holder ferie i Danmark. Men dermed ikke sagt at alle rejseplaner er helt opgivet. Jeg drømmer nemlig om en forlænget weekend i udlandet i august, jeg har som studerende lang ferie, og kærestens arbejde er rimelig fleksibel. Så det kunne være hyggeligt med en tur væk. Og hvis man nu kun skulle tage en forlænget weekend af sted f.eks. til Spanien eller Frankrig, så kunne det være en mulighed at rejse med No Checked Bags. Det har jeg aldrig prøvet før, men det lyder tiltalende og impulsivt og ikke mindst sparer man jo penge på ikke at have en masse (unødvendig) bagage med. Jeg har kigget lidt på flyrejser med Norwegian, og min største rejseanbefaling er jo klart at kigge efter andre tidspunkter end lige i højsæsonen. Jeg fandt bl.a. en rejse til Alicante i Spanien til 399 kr., som jo er virkelig billigt. 

Hvor skal I holde ferie i år? Og hvordan ville din kuffert se ud, hvis du skulle rejse uden checked-in bagage?

Her er lidt inspiration fra Norwegian:


Indlægget er sponsoreret men ordene og meningerne er mine egne.

søndag den 16. juni 2013

Citron på tre måder



Citronsauce, citronlimonade og citronkage. Jeg elsker citron, hvad kan jeg sige. En ingrediens som altid er i vores køleskab.
Citronsaucen gør sig godt til laks, sprøde grøntsager og frisk pasta. Jeg har freestylet min sauce, så ingen opskrift desværre, men prøv dig frem (og husk rigelig citron efter min mening). Citronlimonaden er super nem at lave, og smager virkelig skøn og frisk, jeg har brugt denne opskrift. Og i dag fik vi så citronkage med citronglasur - nøj det var godt. Jeg har brugt denne meget nemme og hurtige opskrift - og ja der skal meget citronglasur på ;)
Og hvis du mangler mere citroninspiration, så se dette indlæg - endnu en himmelsk syrlig kage.

onsdag den 12. juni 2013

T A K !






Tusind tak for jeres kommentarer, opbakning og forståelse vedr. mit forrige indlæg, og tak til de utrolig mange der har været inde og læse med, det er helt overvældende! Jeg vil meget gerne besvare alle kommentarer, og jeg håber at nå til det i weekenden!

I får lige lidt billeder fra de sidste dage - med masse af sol og sommerstemning, hygge, og en ny portion hjemmelavet marmelade.

God onsdag til alle der kigger forbi!



fredag den 7. juni 2013

3!




Lige ganske lidt fra en fin fødselsdagsfejring i onsdags. Flere af idéerne jeg viste i et tidligere indlæg fik jeg brugt og lidt til. Jordbærrene med chokolade og krymmel var et stort hit hos børnene og det samme var rabarbersaften.
Nu har vi en stor pige på 3 år, som ikke helt kunne forstå at den dag hun havde ventet på så længe var så hurtigt forbi.
God weekend!

tirsdag den 4. juni 2013

Fødselsdagsgave





For et par år siden fandt jeg denne retrodukkevogn på loppemarked, og købte den med hjem. Alberte var lidt over 1 år på det tidspunkt, men jeg synes ikke hun skulle have den før end hun forstod det. Så den blev sat på loftet, og glemt en smule. Og det er jeg glad for nu, for jeg glæder mig til at overraske hende med den i morgen på hendes 3 års fødselsdag. Vi har sat den lidt i stand, og jeg har syet sengetøj og madras og hæklet et lille tæppe og en barnevognskæde til den. Der er stadig lidt slid på kanterne af den et sted men skidt, det må være en del af charmen. Med den får hun også en Askepot babydukke købt i Disney Store. Jeg ved hun kommer til at elske det hele. Og så snakker vi ikke om at vi slet ikke har plads til den - men det skal jo ikke gå ud over barnet ;-)