mandag den 14. juli 2014

Regnvejr




De sidste par dage har været fyldt med en masse regn, og det har ikke været så tosset endda, både luften og naturen trængte, og vi trængte til lidt indehygge. Her til aften blev det lige frem til lidt efterårsagtig mad til trods for det jo stadig er varmt. 
Ud over at strikke lidt på en høstjakke til mig selv, har jeg også efter inspiration fra Christina, kastet mig over et hæklet net, et dejligt lille nem projekt.
I skrivende stund klarer det op og vi håber på bedre vejr i morgen, så vi igen kan komme ud og nyde den danske sommer.

Jeg nyder at være lidt tilbage på bloggen, og dejligt at I stadig kigger forbi :-)

lørdag den 12. juli 2014

Dansk sommer









Første ferieuge er gået og selv om vi bare har været hjemme så har vi fået en masse dejlige sommerminder med i bagagen allerede. Den danske sommer viser sig fra sin allerfineste side, og der har været mulighed for at være ude alle dage. Nu venter der vist nogle dage med dårligere vejr, men naturen trænger til regn og vores mindstemand kunne også bruge et par døgn uden tropenætter. Så vi er klar på hvad end de næste uger bringer.

God sommerferie!

onsdag den 9. juli 2014

Botanisk have











Små stier, vandløb der skal hoppes over, stenbed man kan gå på opdagelse i, træer man kan klatre i og ikke mindst et smukt nyt væksthus med et tårn bygget i træ man kan komme op i. Botanisk have har det hele, og det er alt for lidt vi har brugt det. Tit ender vi i Mindeparken fordi Alberte er vild med legepladsen der er der. Men botanisk have står nu også som en klar perle i Århus, og jeg tror vi frem over ender derinde lidt mere end vi har gjort. Det nye væksthus er virkelig et besøg værd både for store og små.

mandag den 7. juli 2014

Let tapas med K-salat



Som flere andre bloggere har jeg fået muligheden for at give mit bud på en fornyelse af frokostbordet af K-salat. Faktisk er jeg fan af det klassiske danske frokostbord både med lækre små pålægsanretninger men også med fine smurte madder. Men når vi skal have frokost på en anden måde, bliver det tit på en tapasagtig måde, med forskellige ting man kan sidde og tage af, og gerne bare af det vi lige har. Det er et kæmpe for Alberte. I fredags da hele familien gik på sommerferie spiste vi aftensmad på den måde. Og det gav en mulighed for at kombinere det med et par af de nye K-salater. Det er ikke særlig tit jeg køber færdigsalater, så det kan være svært at sammenligne dem med andre, men at de nye salater har noget fyld oven på, får dem til at virke mere appetitlig og det gør det også nemmere at få børn til at smage. Alberte er normalt ikke vild med sådan noget hvor hun ikke kan se hvad der er i, men tunsalaten blev godkendt af hende.


K-salaterne er testprodukterne jeg har fået, men ordene er helt mine egne.

fredag den 4. juli 2014

Sommerferie





Bare lidt blandet kameraguf. Nu er der sommerferie for alle mand i huset, det bliver skønt! 

God weekend eller ferie hvis I også er nået der til.

tirsdag den 1. juli 2014

Lyserød fødselsdag




Selv om det snart er en måned siden at Alberte blev 4 år, får I alligevel et par glimt fra hendes fødselsdag, som vi heldigvis havde valgt at fejre inden hendes rigtige fødselsdag, hvor jeg lå syg med meningitis. Hun er bestemt i en fase hvor det lyserøde og prinsesseagtige hitter, det betød også at vi gik all in og hun fik en ligeså lyserød fødselsdag som hun overhovedet kunne ønske sig - afternoon teaparty med kage, scones og agurkesandwich. Og så en lille skattejagt for børnene som intet havde med prinsesser at gøre men som stadig var et hit.

Næste år må fødselsdagen blive knap så lyserød.