mandag den 24. november 2014

Test af uldtøj fra Bilka




Vi siger aldrig nej til at teste uldtøj, der bliver brugt så meget af det gennem efteråret, vinteren og det tidlige forår. Børnene har allerede i noget tid haft uldundertøj på. Det sikre at de holder sig varme både med uldundertøj på, men også med andet tøj i uld og selvfølgelig hjemmestrik. 
Ligesom sidste år har Bertram fået lov til at teste uldtøj fra Bilka, noget i 100% uld og noget i uld/bomuld. Og igen er vi rigtig glade for det. Elefanthuen har han brugt hver dag de sidste to uger, og den sidder rigtig godt, og så synes jeg den er fin med striberne. Ud over huen har han fået to trøjer, et par leggings og en langærmet body. Alt sammen noget vi er tilfredse med. 


Produkterne har vi fået som testprodukter i samarbejde med Bilka.

tirsdag den 11. november 2014

Hæklet Lille My - hjemmelavet adventsgave




Jeg synes der er noget fint ved at jeg selv hvert år har lavet en af børnenes adventspakker. Jeg håber det kan lære dem at værdsætte noget folk har brugt tid på og som ikke er købt. Indtil videre virker det meget godt med Alberte, hun elsker når jeg selv har lavet noget til hende. Sidste år fik hun dette sushisæt, og der er blevet leget rigtig meget med det siden. I år har jeg så hæklet en Lille My til hende, vi kan godt lide Mumi og da hun i forvejen har en hæklet Mumi fik jeg lyst til at lave Lille My. Jeg har hæklet hende efter fri fantasi og jeg synes hun er blevet meget god. Så mangler jeg bare en ting til Bertram, for han skal også have en ting jeg selv har lavet.

torsdag den 6. november 2014

Oktober blev til november







Jeg ved ikke hvad det er men der opstår næsten altid de samme sansefornemmelser hvert år, når vi rammer en ny årstid eller en ny måned. Og skiftet mellem oktober og november betyder for mig altid et skift mellem det skønneste efterår stadig med smukke solskinstimer, æbletid, uhygge og græskar og den slags i forbindelse med halloween, og til et efterår der nærmer sig julen og som bliver koldere og med mere indehygge. Vi pynter først til jul 1. søndag i advent, det er en tradition og det er så hyggeligt, og så når vi ikke at blive træt af julen inden den er omme. Men omkring starten af november begynder der lidt forberedelser og tanker omkring julen, især med de hjemmegjorte ting, men også med julegaveindkøbene. Begge måneder er rigtig hyggelige, og er altid fyldt med gode stunder. 
I søndags nåede jeg en tur i Magasin med Alberte for at lave pynt med Theresa Maria Jessing, og heldigvis var vi næsten de eneste der havde valgt at bruge søndagen på det, så vi endte med at have en rigtig hyggelig time hvor vi både fik lavet en kogle og en engel fra hendes nye bog Kastaniegaardens julebog. Og så fik vi en af hendes fine illustrationer med hjem til at klippe ud her til jul. 

søndag den 2. november 2014

Brunch




Efter en uge hvor det har været en smule op af bakke (de uger kender de fleste nok), så er det dejligt at sidde her søndag og se tilbage på en dejlig søndag for et par uger siden, hvor vi havde samlet noget af familien til brunch.
Jeg havde fået lov til at teste brunch fra brunchtid.dk - brunch leveret færdiglavet til døren. Det er altså et smart koncept. Maden var god, det var alle enige om. Jeg havde valgt den italienske brunch, og der var meget forskelligt, og rigeligt til at man kunne blive mæt. Vi fik den leveret anrettet og det gav lidt besvær i vores lille køkken at få sat alle skiferpladerne på køl indtil gæsterne kom. Men det gik, og maden holdte sig fint. De lune retter kom i ildfaste fade og skulle lige en tur i ovnen og så anrettes på pladerne. Et par dage efter skulle de to kasser med alt service stå klar uden for vores dør i dagtimerne, hvor det blev afhentet. Nemt og uden besvær for os. 
Vi fik en dejlig søndag uden stress og hvor vi sammen med gæsterne bare kunne hygge og nyde den færdiglavede mad.


Maden har jeg fået som en del af at teste brunchtid.dk.